Panagian syystalkoopäivät

 

Syksy on edennyt ja luonto valmistautuu talvea varten. Puut ovat jo suurimmaksi osaksi riisuneet lehtensä. Luonnonkauniissa Panagiassa se tietää taas talkootyöpäiviä alueen haravoinnissa. Syystalkoot ovat kuitenkin aina olleet hienoja tapahtumia, joissa saa nauttia raikkaasta ulkoilmasta ja yhdessä tekemisen ilosta. Talkoot ovat myös hieno tapa päästä sisälle paikan henkeen.

 

Tänä syksynä keskitämme ulkotalkoot erityisesti kahteen päivään: tiistaille 17.10. ja lauantaille 28.10. Aloittelemme heti aamusta ja teemme työtä voimiemme puitteissa myöhäisiltapäivään. Jos suinkin pääset, lähde sinäkin mukaan! Tule virkistymään yhdessä ulkona työskentelystä ja nauttimaan talkoopäivien tarjoilusta! Talkoopäivätkin ovat viime kädessä Jumalanäidin hyväksi tehtävää työtä, sillä Athos-Säätiön alue (”Panagia”) on hänen nimissään ja kuuluu hänelle.

 

Pihatalkoisiin voi toki tulla muulloinkin, mutta silloin työ on väkisinkin itsenäisempää ja yksinäisempää, vaikka samalla se tarjoaa paremman mahdollisuuden sisäiselle rukoukselle.

 

 

Yllä oleviin talkoopäiviin voi ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen:

 

 

tai soittamalla taikka tekstiviestillä numeroon 050-441 2036.

 

Ilmoittautuessasi kerro kumpana päivänä tulet.