Pyhiinvaellukset vuonna 2017

 

Athosvuoren pyhiinvaellus, 5.–14.6.

Kyseessä on pyhiinvaellus miehille Ortodoksisen kirkon hengelliseen keskukseen, jonne on vaikea päästä erityisesti näin pitkäksi aikaa. Matkalla vieraillaan yli 10 luostarissa, skiitassa ja muussa kilvoituspaikassa pääasiassa laivoja ja vuokra-autoja käyttäen. Matkanjohtajana toimii Athoksen pyhiinvaelluksia jo pitkään järjestänyt TT Hannu Pöyhönen. Pyhiinvaelluksen hinta on 1.600 e sisältäen kaikki matkasta aiheutuvat kulut virvokkeita ja matkamuistoja lukuun ottamatta. Huom! Päivämäärät voivat vielä hieman muuttua lentojen vuoksi.

 

 

Pyhiinvaellus Pohjois-Kreikkaan, 4.–12.9.

Athos-Säätiön pyhiinvaellus Kreikkaan suuntautuu tänä vuonna maan pohjoisosiin. Vierai­lemme seudun merkittävimmissä luostareissa sisällyttäen kuitenkin ohjelmaan monia uusia kohteita, joissa emme aiemmilla matkoilla ole vierailleet. Teemme myös risteilyn Athosvuo­ren eteläkärkeen asti. Pyhiinvaelluksen kokonaishinta on 1.600 euroa sisältäen mm. lennot, majoituksen, retket, opastuksen sekä päivittäisistä aterioista aamiaisen ja lounaan. Matkan­johtajina toimivat Hannu ja Anna Pöyhönen. Huom! Päivämäärä voi vielä hieman muuttua lentojen vuoksi.

 

Athosvuoren pyhiinvaellus patikoimalla, 20.–30.9.

Tällä miehille tarkoitetulla ainutlaatuisella pyhiinvaellusmatkalla liikutaan enimmäkseen jalkaisin kantamusten kanssa. Pääkohteena on kaunis ja rauhallinen Athoksen eteläkärki, jonka läpi vaelletaan tunnelmallista polkua lännestä itään ja yöpyen erämaa-alueen majois­sa. Matkanjohtajana toimii Athoksen pyhiinvaelluksia jo pitkään järjestänyt TT Hannu Pöy­hönen. Pyhiinvaelluksen hinta on 1.600 e sisältäen kaikki matkasta aiheutuvat kulut virvok­keita ja matkamuistoja lukuun ottamatta.

 

 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset mielellään sähköpostitse

osoitteeseen

 

 

tai myös puhelimitse numeroon

050-441 2036.