CD-albumi pyhittäjä Paisioksen elämästä

isä Josifin maalaama ikoni pyhästä Paisioksesta

 

Athos-Säätiö on parhaillaan tekemässä kahden CD:n käsittävää äänikirjaa pyhittäjä Paisioksen elämäkerrasta, jonka suomennos on hiljattain saatu valmiiksi. Laajan kirjan aineistosta (600 s.) äänitteeseen on poimittu 30 alalukua tai kertomusta kirjan kirkkaimpien helmien joukosta. Tekstit lukee näyttelijä Hannu-Pekka Björkman.

Kaksois-CD valmistunee huhtikuun aikana, hieman ennen itse kirjaa (julkaistaneen toukokuussa). Albumi on hieno lahja, joka on helppo antaa kenelle tahansa, minkä lisäksi sen kertomuksia voi kuunnella kotona hiljaisina hetkinä tai automatkojen aikana. Albumi valottaa elävästi yhden aikamme merkittävimmän kirkollisen vaikuttajan persoonaa, jolle oli tyypillistä myötätuntoinen ja uhrivalmis rakkaus lähimmäistä kohtaan.

Athos-Säätiö myy albumia jo nyt ennakkohintaan 50,00 euroa sisältäen lähetyskulut. Albumin tuotolla voitte auttaa Athos-Säätiötä kohtaamaan tämän talven lämmityskustannuksia, kun alueen hakevoimala on taas epäkunnossa ja Säätiö on joutunut siirtymään jälleen haketta paljon kalliimmalle kevyelle polttoöljylle. Hankkimalla isä Paisioksesta kertovan albumin, voitte auttaa häntä auttamaan hänen elämäänsä tunnetuksi tekevää Athos-Säätiötä!

Jos siis haluatte auttaa Athos-Säätiötä saaden samalla hengellistä hyötyä itsellenne, sukulaisillenne ja ystävillenne, löydätte alta tilisiirrossa tarvittavat tiedot.

Välittäkää CD-albumista myös tietoa niille, joita arvelette sen kiinnostavan!

 

Saaja: Kaikkien Athosvuoren Pyhien Perinnesäätiö
Pankkitili: FI48 5680 0020 3152 85 (OP)
Viite: 10100
Summa: 50,00 euroa

Tilisiirron jälkeen lähettäkää Athos-säätiön sähköpostiin:

infoätathossaatiopistefi

voimassa oleva postiosoitteenne CD-albumin myöhemmin tapahtuvaa postittamista varten.