Myynnistä olevasta Athos-Säätiön asunnosta

 

 

kuva ulkoa

Athos-Säätiöllä on myynnissä asunto yhdestä sen alueella sijaitsevasta asunto-osakeyhtiöstä.

 


Asunto-osakeyhtiö Simonopetran paritaloasunto

Upea asunto kolmessa kerroksessa ja hieno näkymä suoraan Pääjärvelle, jonne on matkaa vain runsas sata metriä. Asunnon koko on 99 m2 ja varastotilan ja autokatoksen kanssa 125 m2. Talon rakennusvuosi on 1992. Asunnossa on iso olohuone, 3 makuuhuonetta, keittiö, vaatehuone, vaatehuoltohoitotila, 2 WC:tä, suihkuhuone ja sauna. Asunto-osakeyhtiö sijaitsee omalla 2273 m2:n kokoisella tontillaan. Asunnon hinta on 125.000 euroa.

 

POHJAPIIRROS

 

 

kuva ulkoa 2

 

 

Ylin kerros

ylakerta

 

ylakertaa

makuuhuone

 

Keskikerros

keittio

huone

 

wc

 

Alakerta

kuva

sauna

kuva

 

 


Athos-Säätiö Luostarikeskus Panagia sijaitsee Hämeenlinnan Lammilla, hyvien kulkuyhteyksien päässä monista maamme isoista kaupungeista. Sen alue (34 ha:n tonttimaa ja sitä ympäröivä 34 ha:n metsävyöhyke) on luonnoltaan upea ja poikkeuksellisen rauhallinen: ainoat äänet ovat luonnon ääniä.

 

Alue rajautuu Pääjärveen, joka on maamme 4. syvin ja kalakannaltaan monipuolinen järvi. Alueella on erinomaiset ulkoilumaastot. Athos-Säätiön Panagia on kokonaisuutena poikkeuksellinen maassamme. Rauhaa, jumalanpalveluksia ja ortodoksista perinnettä arvostaville se on ihanteellinen asuinympäristö tai vapaa-ajan viettopaikka! Tervetuloa osaksi rakentuvaa Panagian yhteisöä!

 

Tarkempia tietoja asunnosta:

Athos-Säätiön toiminnanjohtaja Hannu Pöyhönen

(puh. 050-441 2036, hannu.poyhonen@athossaatio.fi).