Pyhiinvaellukset vuonna 2018

Athosvuoren pyhiinvaellus, 4.–12.6.

Kyseessä on pyhiinvaellus miehille Ortodoksisen kirkon hengelliseen keskukseen, jonne on vaikea päästä erityisesti näin pitkäksi aikaa. Matkalla vieraillaan yli 10 luostarissa, skiitassa ja muussa kilvoituspaikassa pääasiassa laivoja ja vuokra-autoja käyttäen. Matkanjohtajana toimii Athoksen pyhiinvaelluksia jo pitkään järjestänyt TT Hannu Pöyhönen. Pyhiinvaelluk­selle otetaan vain 10 ja sen hinta on 1.600 e sisältäen kaikki matkasta aiheutuvat kulut vir­vokkeita ja matkamuistoja lukuun ottamatta. Huom! Päivämäärät voivat vielä hieman muut­tua lentojen vuoksi.

 

Pyhiinvaellus Etelä- ja Keski-Kreikkaan, 7.–14.9.

Athos-Säätiön pyhiinvaellus Kreikkaan suuntautuu tänä vuonna maan etelä- ja keskiosiin. Vierailemme erityisesti Ateenan seudun ja Voloksen luostareissa sekä käymme Evialla Py­hän Johannes Venäläisen pyhiinvaelluskirkossa ja Pyhittäjä Daavidin luostarissa, jonka vuonna 1991 kuollut pitkäaikainen igumeni Jakovos Tsalikis julistettiin vastikään (27.11.2017) pyhäksi. Pyhiinvaelluksen kokonaishinta on 1.600 euroa sisältäen mm. lennot, majoituksen, retket, opastuksen sekä päivittäisistä aterioista aamiaisen ja lounaan. Matkan­johtajina toimivat Hannu ja Anna Pöyhönen. Huom! Päivämäärä voi vielä hieman muuttua lentojen vuoksi.

 

Athosvuoren syksyn pyhiinvaellus, 3.–10.10.

Kyseessä on pyhiinvaellus miehille Ortodoksisen kirkon hengelliseen keskukseen, jonne on vaikea päästä erityisesti näin pitkäksi aikaa. Matkalla vieraillaan lähes 10 luostarissa, skii­tassa ja muussa kilvoituspaikassa pääasiassa laivoja ja vuokra-autoja käyttäen. Matkanjohta­jana toimii Athoksen pyhiinvaelluksia jo pitkään järjestänyt TT Hannu Pöyhönen. Pyhiin­vaellukselle otetaan vain 10 ja sen hinta on 1.600 e sisältäen kaikki matkasta aiheutuvat ku­lut virvokkeita ja matkamuistoja lukuun ottamatta. Huom! Päivämäärät voivat vielä hieman muuttua lentojen vuoksi.