TEKNIIKKATALKOOT pe 11.9. - la 12.9.2020

 

Athos-Säätiön Panagiassa on teematalkoot aiheesta tekniikka ja tekniset työt. Järjestämme, puhdistamme, korjaamme ja rakennamme – tilanteen, tulijoiden taipumusten ja kykyjen mukaan. Tule auttamaan, piristymään kädentöissä ja ehkä oppimaan jotain uutta Athos-Säätiön Panagian luostarimaisessa miljöössä.

Talkoisiin voi tulla perjantaiksi tai lauantaiksi tai molemmiksi. Pääpäivä on lauantai, mutta talkoiden vetäjä on paikan päällä sekä perjantain että launtain.

Luvassa on varastojen ja tilojen järjestelyä ja siistimistä, laitteiden huoltoa ja kunnostusta ohjatusti, materiaalien ja dokumenttien luettelointia ja arkistointia sekä sään salliessa pienimuotoista puurakentelua ulkosalla ja puuhastelua portin rakennustyömaalla.

Tehtävät jaetaan mukaan tulevien kiinnostuskohteiden ja vallitsevan sääolosuhteen mukaisesti. Talkoiden päätteeksi on halukkaille tarjolla sauna. Talkoovarustuksena henkilökohtainen suojavaatetus ja mahdollisesti kumisaappaat, koska osassa töistä toimitaan likaisissa tai kosteissa tiloissa esimerkiksi imurien ja painepesureiden kanssa. Saunaa varten omat peseytymistarvikkeet ja pyyhe.

Ennakkoilmoittautuminen ruokien ym takia: info@athossaatio.fi tai talkoot@athossaatio.fi. Kerro samalla ruoka-ainerajoitukset. Voit samalla mainita mahdollisen erityisen kiinnostuksen tai osaamisen kohteen.