Kartano

 

Panagiassa päänäyttelytilana toimiva keltainen kartano on mahdollista vuokrata juhlatilaisuuksien ja kokousten pitopaikaksi.

Nykylaajuudessaan vuodelta 1870 oleva tila on jo itsessään juhlava ja tunnelmallinen. Kartanorakennuksessa on viisi kalustettua huonetta ja sinne mahtuu lisätuolien kanssa jopa 70 ihmistä. Tilaisuuksiin voi tilata korkeatasoisen tarjoilun Athos-Säätiöltä tai vaihtoehtoisesti järjestää tarjoilun itse. Kartanolla on oma iso keittiö, jossa kahvitarjoilun valmistelu on helppo hoitaa. Lisäksi kesäaikana rakennuksen hieno pihapiiri antaa kokoontumisille väljyyttä ja vapauden tunnetta.

Kartano on erinomainen juhlatilaisuuksien pitopaikka erityisesti ortodokseille, jotka haluavat viettää juhlaansa ”omassa miljöössään" ja tutustuttaa luontevasti ja hienovaraisesti sukulaisensa ja ystävänsäkin siihen. Säätiö voi haluttaessa osallistua myös juhlatilaisuuden ohjelmaan, esimerkiksi järjestämällä korkeatasoisen konsertin tai esittämällä kuvakoosteen Athosvuoresta, joka on yksi maailman eksoottisimmista paikoista.

 

Hieman kartanon historiasta.

 

Lisätietoja:

 

SÄHKÖPOSTITSE:

 

PUHELIMITSE:

+358 50 441 2036

 

 

 

 

Ohessa olevat sisäkuvat ovat valokuvaaja Pirkko Porkan ottamia ja ulkokuva puolestaan Hannu Pöyhösen.